Kulturstiftelsen Fengselet

Storgt 9 · 3510 Hønefoss
Pb 95 · 3502 Hønefoss

..........................

BORDBESTILLING
el. andre henvendelser, 
ta gjerne kontakt
tlf 32 12 39 70
brasserie@fengselet.com

Tirsdag - Lørdag 11-22
Søndag              14-20

Velkommen til Brasserie Fengselet

Brasserie Fengselet åpnet sine dører i januar 2009. Vi har siden den gang jobbet for å gi gode mat og drikke opplevelser til våre gjester i alle aldersgrupper og anledninger. Hele tiden har vi vært opptatt av å lage god mat, basert på friske og gode råvarer, til best mulig pris for gjesten. Hos oss finner du hjemmelaget mat laget fra bunnen av, med kjærlighet og kunnskap til faget.

Menyer for vårsesongen 2014:

Lunsjmeny

Kveldsmeny


NB! Søndagsstengt

Bordbestiiling eller andre henvendelser: brasserie@fengselet.com eller

telefon 32 12 39 70

www.brasseriefengselet.no


Våre menyer er basert på beste tilgjengelige råvarer i den bestemte sesong, fra våre gode håndplukkede leverandører. Menyene er i hovedsak basert på norske råvarer blandet med det beste fra det kontinentale kjøkken. Vi bytter ut vår a la carte meny 3-4 ganger pr år, dette for å kunne gi våre gjester nye og spennende matopplevelser. Alle våre kreative og dyktige kokker er med i hele prosessen når vi komponerer nye menyer.

Blant våre dyktige og håndplukkede leverandører til kjøkkenet finner du Engrosfrukt fra Hadeland med lokale poteter og grønnsaker, Leiv Vidar Slakterforretning, Brandbu Pølsemakeri, Fiskcentralen, Gastro Import - med flere.

Gode viner og andre gode drikkevarer hører også med til et godt måltid. Vi har derfor valgt å servere øl fra Norges eldste og vårt mest lokale bryggeri, Aass Bryggeri fra Drammen, hvor deres gode kvalitet og smak står til våre krav. Våre viner handler vi fra vin importøren Palmer & Co, en leverandør vi er meget stolt over å ha knyttet til oss, og som tilfredsstiller våre behov i forhold til kombinasjonen av gode viner til våre matretter.

 

Våren 2011 fikk vi også våre første viner med egen labell, fra en dyktig leverandør Monte del Frà, fra Fumane, Veneto i Italia, viner vi er veldig stolte av å kunne servere her på Brasserie Fengselet.

Vi lever fortsatt under vårt motto: "Spennende mat- og drikkekombinasjoner gir måltidet helhet og gjør det til en kulinarisk opplevelse".

 

Mvh Brasserie Fengselet

Ta gjerne kontakt med oss pr e-mail eller telefon, dersom du ønsker et uforpliktende tilbud på mat og drikke, catering eller hjelp til ditt arrangement.

 

Fra venstre:

Sirèn Fossli Nielsen 31 år, Faglært kokk, medeier
Tok læretiden som kokk på Randsvangen Konferansesenter på Jevnaker, hvor hun jobbet som kokk i to år etterpå. Var deretter tre år på Klækken Hotell som kokk, Bølgen og Moi på Høvikodden, og som sous-sjef på Holmen fjordhotell i Asker. Sirèn har også jobbet på michelin stjerne restaurantene Le Champignon Sauvage  og Hibiscus i England. Var sist ansatt som kjøkkensjef ved Kleivstua AS på Krokskogen.

Thomas Haugseth 26 år, Faglært kokk, medeier
Tok læretiden som kokk på Klækken Hotell og jobbet der i to år som faglærtkokk. Har senere jobbet i Dubai som chef de partie, som førstekokk på Lysebu Konferanssenter, kokk ved Spisestedet Feinschmecker og Brasserie Hansken. Var sist ansatt som sous- chef ved Kleivstua AS på Krokskogen.

Nan-Ciu Chen 30 år, Faglært kokk, medeier
Tok læretiden som kokk på Sundøya Fjordhotell, hvor han etter læretiden jobbet tre måneder i Østerrike. Senere ansatt som kjøkkensjef på Sundøya Fjordhotell. Buskerudmester for kokkelærlinger i 1998. Har de siste syv årene jobbet på Klækken Hotell, de siste 5 årene som Sous-sjef.

...

 

Fengselet
... fanger deg


Last ned vår
brosjyre
som pdf-fil.